Podobnie jest z moim testem. HIV RNA (jakosciowo) - tez szuka kodu genetycznego.
@Razr - jezeli test RNA (jakosciowo) szuka kodu genetycznego - mysle, ze nie ma mozliwosci, zeby nie wykazal zakazenia. Potwierdzi on obecnosc wirusa, lub zdarzy sie cud i jego obecnosc wykluczy.
Nie wierze w tak ogromny zbieg okolicznosci jak mial miejsce u mnie czy ma u Mateusza - dlatego byc moze dzieki tym testom uratujemy swoje zycie, zaczniemy terapie i uda sie nam zyc do starosci.
W koncu jest to obecnie choroba przewlekla.
@Razr - powtarzam informacje jakie otrzymuje. Czy kolejna juz osoba sie myli mowiac, ze test jest pewny po 6 miesiacach ? Byc moze. Ja tego nie wiem - bo skad mam to wiedziec ? Czy rozmawiales o tym ze swoim lekarzem ? Czy pytales go - jak to w koncu jest z tym wykrywaniem bialka p24. Czy przestaje rzeczywiscie byc wykrywalne po miesiacu lub dluzej od ewentualnego zakazenia.
Ty wierzysz, ze tak jest, bo u Ciebie test wskazal ten antygen - a nie przeciwciala.
Zakladam, ze robiles test znacznie wczesniej niz po 6 - 12 tygodniach od zdarzenia, ktore doprowadzilo do zakazenia ?