Kobieta . Lat 36.
Po wielu latach naturalnych starań o ciąże okazało się, że niestety ale nie jestem w stanie naturalnie zajść w ciążę. To doprowadziło do rozpadu mojego związku, niestety mimo upłynięcia kolejnych lat-marzenie o dziecku pozostało jeszcze silniejsze.
W tym momencie stan mojej rezerwy jajnikowej skłonił mnie do podjęcia decyzji o tym, ze chce zostać mamą przy wsparciu mojej najbliższej rodziny, ale bez Partnera. Niestety w Polsce do procedury in vitro mogą podejść tylko osoby które oswiadczą zgodnie, że pozostają w zwiazku (nie jest to toższame z uznaniem ojcostwa przez męzczyzne).
Zeby móc poddać się procedurze in vitro w Polsce z nasieniem jawnego dawcy musiałabym to zrobić z kims kto ma przeciwskazania (np. azospermia, HIV) do bycia samemu dawca. Nie chce mimo swojego ogromego pragnienia macierzynstwa pozbawiać dziecka prawa do własnej tozsamości, dlatego szukam takiej możliwości zamiast np. wyjazdu za granicę.
Poszukuję męzczyzny sero+ który zgodziłby się oswiadczyć o pozostawaniu w zwiazku co umozliwiloby mi rozpoczescie porcedury w Polsce +dawstwo jawne. Pozostawiam Tobie wybór czy chciałbys pozostawić po sobie ślad i pozostać ze mną w kontakcie żeby poznać dziecko które przyjdzie na świat dzieki Tobie czy wolisz pozostać anonimowy.
Oferuje ekwiwalent za czas poswiecony w ramach procedury.