Cześć. Około miesiąc czasu śledzę waszą stronę i w końcu stwierdziłem, że potrzebuje tutaj napisać, bo i inaczej dostanę do głowy. A więc zacznę od początku. Początek stycznia miałem kontakt seksualny z mężczyzna, którego kompletnie nie znałem. Był to seks oralny ( ja głównie strona bierna, lecz dosłownie chwilę byłem aktywną stroną przez kilka sekund ). Wytrysk był jedynie u mnie a otwartych ran w ustach z tego co pamietam to nie miałem ( nie lala mi się krew ). Po 10 tygodniach od stosunku dostałem okropnej biegunki, oczywiście i przed nią i w trakcie czytałem mnóstwo stron o hivie i jego objawach. Biegunka trwała trzy tygodnie, po czym zacząłem brać kwas masłowy, starać się o niej nie myśleć i zaczęło ustępować. Następnie miałem biały język, dostałem kataru i ból gardła. Ja wiem, że po objawach się nie diagnozuje nikogo, jednak mam takiego stracha, że już nie mam sił. Na badania idę dopiero w następnym tygodniu, ponieważ punkt jest tylko raz w tygodniu otwarty i z tego względu chciałbym zapytać o ryzyko i czy stres mógłby takie objawy wywołać i tak długo utrzymywać się ? Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź.